Connect with us

Društvo

MI: Dalje ruke od Tuzi. Abazoviću, pođi među svoj narod!

Published

on

Tuzi / Foto: portal Luča

Dok pandemija uzima danak u životima, vlada premijera Krivokapića nastavlja da pravi, ali samo na prvi pogled, diletantske poteze, navodi Montenegro International u svom današnjem saopštenju.

“Ova skupina „slučajnih partnera“, skrpljena iz raznih centara moći, svakim danom pokazuje svoje šovinističko lice.

Vlada sa krstom u jednoj, a mačem u drugoj ruci, ovih dana izaziva novu krizu, ovaj put sa našom braćom Albancima! Ovaj put na udaru su Tuzi. Jutros, predsjednik opštine Tuzi g. Đeljošaj, revoltiran potezima vlasti, između ostaloga i policijom koja je jutros došla u Tuzi da zatvara lokale, blokirao je bulevar prema Podgorici i pozvao Krivokapića i potpredsjednika Abazovića da dođu na razgovor.

Dan ranije, revnosni organi su pokrenuli izviđaj protiv Đeljošaja: “Po nalogu zamjenika rukovodioca Nikole Boričića, u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici je formiran krivični predmet povodom izjave predsjednika Opštine Tuzi Nika Đeljošaja, radi utvrđivanja postajanja osnova sumnje da je učinjeno krivično djelo pozivanje na otpor ili drugo za koje se goni po službenoj dužnosti. Predmet je dodijeljen u rad dežurnom državnom tužiocu”, saopštio je državni tužilac i portparol Vukas Radonjić.

Montenegro International predano radi na izvještaju o stanju u Crnoj Gori, koji će uskoro biti upućen na sve relevantne međunarodne adrese. Ponašanje ove vlade prema nesrbima, Crnogorcima a ovaj put Albancima će nesumnjivo biti do u detalje opisano.

Zato opominjemo: Nemojte da se usudite da u Tuzi šaljete specijalne jedinice!

Abazoviću, pođi među svoj narod! Tvoja URA je dovela na vlast ovaj kleronacionalistički korpus! Objasni svojim Albancima – zašto, i koja su to demokratska dostignuća vrijedna svetosavskog iživljavanja nad Crnom Gorom i njenim građanima!” saopštava Montenegro International.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije