Povežite se sa nama

Društvo

OD SUBOTE AKCIJA UGOSTITELJA: Piće za sve koji su se vakcinisali

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ugostitelji Crne Gore u subotu, 1. maja, u 12 sati započinje kampanju za podizanje svijesti o značaju vakcinacije. U znak zahvalnosti osobe koje se budu vakcinisale dobiće besplatno piće u lokalima koju budu učestvovali u kampanji.

– Zbog negativnih efekata koje je imala kriza prouzrokovana pandemijom COVID-19 na ugostiteljski sektor i druge grane privrede potrebno je zajednički djelovati kako bi prevazišli ovu krizu, a u ovom trenutku vakcinacija što većeg broja stanovnika jeste jedino dugotrajno rješenje – kazali su u toj organizaciji.

Oni su uputili poziv svim ugostiteljima da daju doprinos ovoj kampanji čiji je glavni cilj imunizacija što više ljudi kako bi se omogućio što kvalitetniji i bezbjedniji način zivota i rada za sve-

– Ideja kampanje je da ugostiteljski sektor podstakne vakcinaciju i izrazi zahvalnost onima koji su bili odgovorni i vakcinisali se na taj način što će u toku kampanje osobe koje su vakcinisane dobiti besplatno piće (kafu, pivo, vino) u ugostiteljskom objektu, uz potvrdu da su vakcinisane – navedeno je u saopštenju.

Ugostitelji Crne Gore će oobezbijediti flajere koji će se nalaziti na stolovima ugistiteljskih objekata, a koje će dijeliti u više gradova.

Kampanja će trajati nekoliko dana.

 

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije