Connect with us

Društvo

PO ZAMOLNICI IZ SRBIJE: Daka Davidović saslušan u nikšićkoj policiji

Published

on

Davidović

Predsjednik Narodnog pokreta Miodrag Daka Davidović završio je davanje iskaza u nikšićkoj policiji, gdje je bio pozvan na saslušanje zbog izjave da iza njegovog atentata, prije godinu i po u Beogradu, navodno, stoji predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Davidović je saslušan u dva predmeta po zamolnici iz Srbije – zbog tvrdnji da iza pokušaja njegovog ubistva u Beogradu stoji Aleksandar Vučić, ali i u predmetu za privredni kriminal.

Davidović je nakon saslušanja istakao da je upitno to što se u Srbiji petnaest mjeseci čekalo da se objelodane informacije vezane za ovaj slučaj, te da je sada na organima pravosuđa da to utvrde, prenosi Televizija Nikšić.

“Zna se da se u Srbiji ne može da se desi ništa bez njegovog znanja (Vučića), pa je sada potpuno jasno o čemu se radi”, kazao je Davidović za TVNK.

Davidović je u nikšićku policiju došao oko 9.40 časova, a zdražao se do 11.30, nakon što je na dva mjesta dao iskaze po zamolnici MUP-a Srbije.

On je inspektorima Opšteg kriminaliteta pojašnjavao situaciju oko pokušaja atentata kada je ranjen u Beogradu, a potom je i u drugom predmetu za privredni kriminalitet davao izjavu inspektorima tog odjeljenja.

“Vučić ima ambiciju da posvađa ljude u Crnoj Gori, kao što je to uradio u Srbiji, na Kosovu i Republici Srpskoj. Taj njegov poriv ne jenjava i to je nešto što će sigurno usložnjavati situaciju na ovim prostorima. Ludak je stvarno krenuo u ludu priču, vidite sami šta se u Srbiji dešava i da narod ne može normalno da živi”, rekao je Davidović nedavno za srpske medije.

On je tada rekao da ništa posebno ne očekuje od saslušanja, te da je samo rekao istinu.

“Vučićevi mediji su prenijeli da su to izvršili kriminalci koji su sad pohapšeni (klan Veljka Belivuka), a svi znaju da je njih stvorio Aleksandar Vučić. Ja nemam drugih izvora, on je sam sebe otkrio”, poručio je Davidović.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije