Connect with us

Društvo

TRZAVICE U INSTITUTU: Sekulić nije više na čelu Instituta, Golubović podnijela ostavku nakon 20 dana

Published

on

Članica Odbora direktora Instituta za javno zdravlje Milica Golubović,  podnijela je ostavku na tu dužnost nakon svega dvadesetak dana provedenih na toj funkciji. Istovremeno Vlada je za predsjednika Odbora direktora postavila dr Gorana Jovanovića.

Nijesu saopšteni razlozi podnošenja ostavke, a ni Golubović koja obavlja funkciju načelnice u Ministarstvu zdravlja nije se oglašavala tim povodom.

Podsjetimo, 12. marta Vlada je za predsjednika Odbora direktora imenovala Aleksandra Sekulića generalnog direktora Direktorata za digitalizaciju u Ministarstvu zdravlja. Ubrzo se on povukao i imenovan je za “običnog” člana Odbora direktora.

Članovi Odbora direktora su tada postali načelnica u Ministarstvu zdravlja – Milica Golubović, Branko Krvavac iz Ministarstva finansija, Mirjana Praštalo Grubiša, iz Zavoda za transfuziju krvi Crne Gore, kao i Danijela Vujošević i Gordana Mijović iz Instituta za javno zdravlje.

Prethodno, Vlada je razriješila odbor direktora Instituta za javno zdravlje u kojem su bili Nataša Žugić, Danijela Vujošević, Sanin Raščić, Gordana Rašović, Ljubica Terić, Nataša Terzić, i Nela Eraković.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije