Connect with us

Ekonomija

SPAJIĆ PRIZNAO DA JE VLADA DIJELILA POMOĆ UOČI IZBORA U NIKŠIĆU: Rekao da je bio umoran tokom rasprave u parlamentu, pa ne čuje neka pitanja

Published

on

Vlada Crne Gore dijelila je pomoć iz budžetskih rezervi uoči izbora u Nikšiću, saopštio je za TV Vijesti ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić.

“ Velika razlika između naše i prethodne Vlade je to što će svako davanje iz budžetske rezerve transparentno”, tvrdi Spajić.

On je najavio da će kroz novi veb sajt biti poznata lista svih onih koji su dobili novac.

“Nijesmo bili selektivni i nijesmo dijelili socijalu po tome kako su ljudi glasali. Mi smo dijelili recimo penzionerima svima koji imaju ispod 222 eura”, rekao je Spajić.

Na pitanje da li smatra da je krajnje neprimjereno to činiti u toku izborne kampanje, on je odgovrio: “Pa mi smo ekspertska Vlada. Mi nismo dio te kampanje.”

On je kazao je da na sjednicama Vlade nikada nije razmatrana mjera oporezivanje penzija.

Upitan odakle Vijestima dokument u kome se nalazi taj podatak, on je rekao da je neko htio da manipuliše medije kako bi se kritikovao budžet koji je, kako kaže, sjajan.

Na pitanje zašto te navode nije demantovao prije nekoliko dana u parlamentu kada je poslanik SDP-a Raško Konjević kritikovao tu stavku u budžetu, Spajić je rekao da je bio umoran i da pola pitanja poslanika nije čuo.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije