Connect with us

Magazin

DESET VELIČANSTVENIH: Žene fudbalera koje zarađuju mnogo, pa i više od muževa

Published

on

Viktorija i Dejvid Bekam

Za žene fudbalera uglavnom vladaju mišljenja da su “sponzoruše”, te da žive od slave uspješnih muževa.

Ali, neke od njih itekako ove predrasude ruše. Mnoge žene fudbalera imaju poslove kojima se bave i koji im donose pravo bogatstvo. Neke su čak i bogatije od muževa, kao što je to slučaj sa Šakirom i Pikeom, a britanski “Sun” istražio je ko je od njih najbogatiji i koliko se proteže njihova “finansijska moć”.

Na prvom mjestu je Viktorija Bekam, supruga Dejvida Bekama, koja je “teška” 360 miliona funti i koja se bavi modnom industrijom.

Navodno je u toj istoj industriji 2019. godine imala gubitak od 15,9 miliona funti, a potom i novi udar zbog korone. Ipak, to je nije previše ugrozilo, pa se i dalje nalazi na samom vrhu.

Šakira je višestruko je “teža” od svog supruga Žerarda Pikea. Vrijednost njenog bogatstva navodno iznosi 220 miliona funti, dok Pike posjeduje “samo” 30 miliona.

Šakira je u januaru prodala prava na svoje pjesme za paprenu sumu koja, doduše, nije otkrivena, ali je širom svijeta tokom karijere prodala 80 miliona ploča, te cifra koju lijepa Kolumbijka posjeduje i ne čudi.

Supruga Vejna Runija, Kolin, na trećem je mjestu sa cifrom od 14 miliona funti. A novac je navodno zaradila pametnim investiranjem koji je njen muž zarađivao tokom igranja fudbala.

Pisala je modne kolumne za poznate magazine, postala je čak i dječiji autor, a dosta novca je zaradila i prodajući DVD snimke sa vježbama za bolji izgled.

Bogatstvo ljepše polovine Kristijana Ronalda, Georgine Rodrigez, iznosi sedam miliona funti, a ova španska manekenka najviše novca zaradi putem Instagrama. Prati je 24 miliona ljudi i samo od jedne objave znala je da uzme 250.000 eura.

Kristijan Ronaldo i Georgina Rodrigez

Postala je zaštitno lice određenih modnih kuća koje reklamira, a u međuvremenu je pokrenula i svoju modnu liniju.

Doduše, Georgina nije bogatija od svog dečka milijardera, ali mora se priznati da posjeduje pozamašnu svotu novca.

Bogatstvo pop zvijezde Peri Edvards, djevojke Aleksa Okslejd-Čejmberlena, procjenjuje se na šest miliona.

Kristin Lampard, supruga Frenka Lamparda, na šestom je mjestu sa bogatstvom od pet miliona, dok je djevojka Paula Dibale, Orijana Sabatini, na 7. mjestu sa cifrom od četiri miliona.

Vanda Ikardi je na 8. mestu i bogatstvo supruge Maura Ikardija se procjenjuje na tri miliona. Vanda takođe zarađuje od Instagrama, lični je agent napadača PSŽ-a i odnedavno je pokrenula kozmetičku liniju.

Vanda i Mauro Ikardi

Ebi Klensi, žena Pitera Krauča, na 9. je mestu i “teška” je 2,5 miliona funti, dok je na 10. glumica Helen Flanagan. Udata je za Skota Sinklera, a njeno bogatstvo se procjenjuje na dva miliona funti.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije