Connect with us

Magazin

POZNATI JUTJUBER BAKA PRASE: Optužuju ga za seksualno uscjenjivanje, za oca sveštenika to je samo medijski cirkus

Published

on

Učesnica rijalitija na Pinku, izvjesna Paula Hublin, ispričala je pred kamerama kako je pretrpela uvrede i poniženja koje joj je uputio jutjuber Baka Prase, i to, kako kaže, samo zato što nije željela da ima seksualne odnose sa njim, piše portal Nova.rs

Kada je on u pitanju, sličan scenario je već viđen ovog ljeta, kada je jedna djevojka objavila njegove eksplicitne prepiske sa dvijema maloljetnicama, u kojima ih je jutjuber navodno seksualno ucjenjivao.

Sve je krenulo od trenutka kada je jedna devojka na TikTok-u iznijela tvrdnje da Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, koristi svoj uticaj i popularnost kako bi spopadao i ucjenjivao maloljetne djevojke za seksualne usluge.

Devojka je u prilog svojim tvrdnjama objavila skrinšotove prepiske pune eksplicitnog sadržaja, koji je jutjuber navodno slao dvijema maloljetnicama.

Baka Prase snimio je video u kojem je javno priznao da je slao te poruke, i da su ti skrinšotovi koji su se pojavili stvarni.  Jutjuber se tom prilikom obratio i devojci koja je obelodanila prepisku, nazvavši je “prije svega jednom ružnom, glupom narkomankom koja treba da očupa obrve.”

Jutjuber je naknadno, kada su spornzori počeli da mu otkazuju, svim silama trudio da se “opere” od ovog skandala, tvrdeći da su maloljetnice zapravo njega iskoristile, a ne on njih.

“Tehnički, maloljetnice su mene iskoristile”, napisao je Baka Prase na svom Tviteru.

U septembru ove godine, podignuta je krivična prijava protivnjega , nakon koje se jutjuber kratko povukao iz javnosti.

Inače otac mladog jutjubera je svešteno lice, đakon Nenad Ilić.

On je ranije za portal Nova.rs kazao da je sva ta priča jedan medijski cirkus. “On je pogodna žrtva, on je “self made”, nema zaštitu. Vole ljudi da prozivaju one koji su slavni ili u piku slave. Vole da ih ruše”, objasno je tada Nenad Ilić.

Inače, đakon Nenad Ilić, otac popularnog jutjubera Bogdana Ilića poznatijeg kao Baka Prase, bio je u braku sa Oljom Bećković.

Njih dvoje upoznali su se tokom Oljinih studija na FDU, pošto je Nenad tada bio asistent na tom fakultetu i njen predavač, nakon čega su se vjenčali, ali je brak kratko trajao.

Nenad se kasnije oženio sadašnjom ženom Vesnom Lončarević, koja je kasnije promenila ime u Anastasija, sa kojom je dobio četvoro djece.

Međutim, danas o braku sa Oljom ne želi da govori.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije