Connect with us

Magazin

UZ POMOĆ SUROGAT MAJKI DOBILI DESETORO DJECE: Milioner i mlada supruga idu dalje, broj nisu definisali

Published

on

Foto: Instagram

Kristina Ozturk (23) živi sa suprugom milionerom Galipom Ozturkom, vlasnikom hotela, u primorskom gradu Batumi u bivšoj sovjetskoj republici Gruziji, gdje je praksa surogatstva legalna. Kristina se nada će dobiti na desetine mališana zahvaljujući surogat majkama. Ona i njezin suprug žele veliku porodicu, a još nisu odlučili na kojem broju će stati.

Svi potencijalne kandidatkinje za surogat majčinstvo prolaze kroz savjetovanje i potpisuju pravne papire prije nego što zatrudne s djecom koja genetski potiču od Kristine i njenog supruga.

Par se također složio da želi što više djece, ali bili su ambiciozni i brzo su shvatili da njezina reproduktivna sposobnost nije dovoljna da udovolji njihovim željama. Stoga su se odlučili na surogatstvo, što košta oko 8.000 eura po trudnoći.

“ Trenutno imam destoro djece i najnoviju bebu Oliviju, koja nam je stigla krajem prošlog mjeseca”, rekla je.

“Svoju najstariju kćer sama sam rodila prije šest godina. Ostala djeca su genetski naša od supruga i mene, ali su ih nosili surogati “, objasnila je.

Par bira samo mlade žene koje su već rodile i nemaju nikakvih zavisnosti.

Samo s jednom surogat majkom su imali problema jer se nije željela odvojiti od bebe, ali pravno nije imala nikakvih prava i na kraju im je morala predati.

Na društvenim mrežama govorili su o 105 djece, ali priznaju da je ovo bio samo slučajan broj.

“Ne znam koliko će ih na kraju biti, ali sigurno ne planiramo stati na 10. Jednostavno nismo spremni razgovarati o konačnom broju. Sve ima svoje vrijeme”,  zaključila je mlada majka.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije