Connect with us

Zanimljivosti

ISTRAGA U TOKU: Stjuardesa nudila “zabavu za odrasle”

Published

on

Aviokompanija Britiš Ervejs istražuje navode da je jedna njihova stjuardesa nudila seksualne usluge i svoje donje rublje putnicima tokom i između letova, prenosi portal B92 pisanje stranih medija.

Njene fotografije u kojima nudi svoje usluge prvo su objavili britanski mediji, a na fotografijama se jasno moglo vidjeti kako pozira u svojoj uniformi u avionu.

Putnik je za samo 33 dolara mogao i da kupi njen donji veš. U slučaju da sa njom želi da se sastane u hotelu, potencijalni klijent morao bi da plati dvostruko više. Takođe, otkriveno je i da je putnicima obećana “zabava za odrasle” ako plate koliko treba.

“Sve što treba da uradite je da platite određeni iznos novca i dobićete sasvim drugačije iskustvo i to prema vašem izboru”, navodno je napisala .

Nakon što su objavljene prve informacije o tome da se nepoznata stjuardesa koristi poslom u avio-kompaniji kako bi promovisala svoj posao sa strane, iz Britiš Ervejsa su saopštili da su pokrenuli istragu kako bi identifikovali misterioznu stjuardesu.

“Očekujemo najviše standarde ponašanja od svih naših zaposlenih i istražujemo ove navode”, rekli su iz kompanije za Foks Njuz.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije