Connect with us

Politika

ABAZOVIĆ ČESTITAO DAN NEZAVISNOSTI KOSOVA: Radujemo se saradnji za dobro građana

Published

on

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović čestitao je 17. februar, Dan nezavisnosti Kosova, poručujući da se raduje saradnji koja će donijeti dobrobit građanima dvije države.

Abazović je, kako je saopšteno iz njegovog kabineta, uputio čestitku v.d. predsjednici Kosova i predsjednici Skupštine Kosova Vjosi Osmani, predsjedniku Vlade Avdulahu Hotiju, kao i ambasadi Kosova u Podgorici.

„Upućujem Vam najiskrenije čestitke povodom Dana nezavisnosti Republike Kosovo“, naveo je Abazović u čestitki.

On je kazao da Kosovo ovaj praznik dočekuje u teškim uslovima izazvanim pandemijom virusa Covid-19, i poželio da se u što skorijem periodu uspješno izbore sa tom pošasti.

Abazović je istakao da je uvjeren u to da je pandemija dodatno zbližila i podsjetila na suštinske vrijednosti koje treba baštiniti.

„Cijeneći prijateljske i komšijske odnose naše dvije države, radujemo se saradnji koja će donijeti dobrobit građanima Crne Gore i Republike Kosovo“, naveo je Abazović.

On je građanima Kosova čestitao uspješno održane parlamentarne izbore 14. februara, koji su, kako je naveo, bili primjer demokratije i slobodno izražene volje građana.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije