Connect with us

Politika

BEŠLIN: Demokrate svakoga dana osvanu kao građani, a zanoće kao klerošovinisti

Published

on

Lažne demokrate i stvarni plagijatori, očekivano, agresivno su i lažljivo reagovali na ogledalo koje sam ispred njih postavio. Bijesno ga razbivši, cr(k)veni kmeri crnogorske politike nanovo su nas podsjetili na leglo iz kojeg su svojevremeno izmiljeli: zločinačka služba Slobodana Miloševića, čiji je modus operandi – maligna staljinistička propaganda, kazao je za Gradski radio istoričar Milivoj Bešlin​.

Istine radi: svi mediji koje kontroliše Vučićev spin doktor za mene su godinama zatvoreni; za Bečićeve proruske cr(k)vene kmere, dočim, nisu. Razumijem da je njima, koji su novac dobijen od Zapada nemilice trošili kako bi zacementirali ruski uticaj u Crnoj Gori, teško da povjeruju da neko piše i govori ono u šta zaista vjeruje”, istakao je Bešlin.

Kako je dodao, nije lako jedno misliti, drugo govoriti, treće raditi.

“Kako u političkom, tako i u privatnom životu. Ko to bolje zna od vođstvo Demokrata?! Jadni Bananameni – dječaci koji vode dvostruki život! I dvoličnu politiku! Svakoga dana osvanu kao „građani“, a zanoće kao klerošovinisti; kao političko krilo krvavog Sedmog bataljona, čije su cijevi bile i ostale okrenute ka Cetinju, toj neosvojivoj tvrđavi, bedemu antifašizma. Cr(k)vene kravate test su inteligencije za građane Crne Gore”, poručio je Bešlin.​

 

1 Comment

1 Komentar

  1. GRAĐANSKI

    01.04.2021. at 20:59

    SJAJNI GOSPODIN BEŠLIN.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije