Connect with us

Politika

DAČIĆ: Žalosno bi bilo da vlast u Crnoj Gori padne zbog Srebrenice

Published

on

Predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je da se Srbija neće miješati u unutrašnja pitanja Crne Gore i naglasio da bi bilo žalosno da vlast u Podgorici padne zbog toga kako neko ocjenjuje događaje u Srebrenici.

Komentarišući pokretanje postupka za smjenu ministra pravde Crne Gore Vladimira Leposavića zbog njegovog stava o događajima u Srebrenici, Dačić je naglasio da je Srbiji važno da se očuva politička stabilnost u regionu.

“Važno nam je da pružimo ruku novim vlastima za normalizaciju odnosa sa Crnom Gorom, a za to je potrebno da vlast bude stabilna”, rekao je Dačić za Televiziju “Pink”.

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić zatražio je ostavku i pokrenuo postupak smjene ministra pravde Vladimira Leposavića zbog njegove izjave da će priznati da je u Srebrenici počinjen genocid kada se to nedvosmisleno utvrdi i osporio legitimitet suda u Hag.

1 Comment

1 Komentar

  1. Obrad Pavlović

    08.04.2021. at 22:54

    Nadam se da će Dačić to na turskom otpevati na uvce crnogoskom premijeru…Da se vlasi ne dosete.Međutim, po svoj prilici, ako se Vlasi ne dosjećaju, hoće Crnogorci. Masovno izašli na ulice tražeći ostavku vlade. Sada će Srbija morati da zbrine sve one kojima više neće biti mjesta u Crnoj Gori, bar ne do prestanka somnabulnih tlapnji o Srpskom Svetu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije