Connect with us

Politika

DEMOKRATE DPS-U: Nikako da nam pođe za rukom da vas učinimo moralnim političarima

Published

on

Nakon saopštenja DPS-a Nikšić u kom se navodi da je direktor Opšte bolnice u Nikšiću Marko Mitrović kadar za ispadanje iz lige, a ne za Ligu šampiona, reagovali su iz Demokratske Crne Gore, te naglasili “nikako da nam pođe za rukom da vas učinimo moralnim političarima”.

“Nakon svih lomova i slomova koje su Crnoj Gori i Nikšiću priredili, opet se javlja poznata družina jeftinih demagoga iz crtanog filma ‘Braća Dalton’. Ovog puta tužni i bez poleta, dakako, jer smo ih razvlastili i potukli gdje god je bilo prilike, pa sad saopštenja puna besprizornih laži moraju pisati bez poznatih nadoknada u vidu ‘koncesija’ nad imovinom građana”, saopštile su Demokrate.

Prema njihovim riječima pošto ta družba prosto izginu da nam “pronađe” neku grešku i neuspjeh, Demokrate poručuju da će im učiniti i odmah priznati njihov jedini neuspjeh za sada.

“Elem, iako ste gotovo bestragali ovu zemlju a mi ipak uspijevamo da popravljamo štetu, jedno ipak nikako da nam pođe za rukom: da vas učinimo moralnim političarima. Glede ‘lomljenja zuba’, nama se ipak ne može desiti ono što se desilo vama: da se toliko pocijepate I posvađate da jedni drugima lomite zube, i da vam od kongresa pola poslanika ne ulazi u Skupštinu zbog međusobnih svađa”, navode Demokrate.

Kako navode, razumiju da je panika, da je DPS nervozan zbog nedostatka plijena ali ipak je to, kako dodaju, porazno.

“Što se tiče tvrdnja da ste ‘najjača partija’, podjetićemo vas na trend. A on kazuje da ste na poslednjim lokalnim izborima pokazali da ste u slobodnom padu, dok matematika dodaje da smo vas potukli do nogu. Mi osvojimo 80 odsto, a vi 20 odsto. I tek ćemo vas dotući”, ističu Demokrate.

Poručuju da im je to kristalno jasno.

“Što se tiče sunovrata, nit u niste u pravu. Nismo ga očekivali, mi smo vam ga priredili! Neko ko je pasivan može da očekuje, a mi smo veoma aktivni i ništa ne očekujemo, vać znamo da vas prosto politički razaramo”, naglasile su Demokrate.

Prema njihovim riječima zato ih DPS toliko i mrzi jer znaju, kako ističu, ko je protivotrov za njihove laži, pljačke i nedjela svake vrste

“A što je nego najizlizanija frazetina kad neko ko je toliko ojadio ovu zemlju poziva nekog drugog da ‘pređe sa riječi na djela’? Mogu biti dvije stvari: ili nas pozivate da krademo kao vi, ili nas pozivate da vas uhapsimo, kao što ste vi hapsili. Pošto u prvo ni vaš podmukli mozak jednostavno ne može povjerovati da je moguće, za drugo ćemo vam reći, opet, da mi nismo vi. Mi se time ne bavimo. Mi gradimo istinsku državu u kojoj to pripada državnim organima. Dakle, vaša bolesna praksa da partija hapsi i sudi je prekinuta onog momenta kad smo vas razvlastili”, navode Demokrate.

Kako dodaju, više se nikada vratiti neće.

“No, svakako očekujte da vaša nedjela budu procesuirana, ali od nadležnih državnih organa, ne od nas. Na kraju, jedna je stvar kod vas više nego uočljiva. Razvlašćenje koje smo vam s građanima priredili toliko vas je pogodilo, da sad, lišeni mogućnosti da se namirujete od crnogorske sirotinje, iz vas prosto izbija otrov i crnilo. Toliko je sve to zaboljelo nikšićku “braću Dalton”, da ste od 30. avgusta izgubili kompas i svaku masku normalnosti”, saopštile su Demokrate.

Poručuju, da i ptičice znaju da mnogi od njih prosto ne mogu prežaliti što su se partijski angažovali u propalom DPS-u, pa sad traže izlaz.

“Konfuzni ste, tragikomični i patetični. Presmiješni ste, jednostavno. Ne možete podnijeti da vas se vise niko ne plaši, da vise ničiju dušu ne držite u šakama i da – osim svojih saučesnika – više nikog ne možete ucijeniti, a najviše vas boli to što vam se ljudi smiju videći kakav ste u stvari jad bez sile i moći”, ističu Demokrate.

Tvrde, da se zato ne mogu ni iskontrolisati iako cijeli Nikšić zna, kako ističu, da dr Mitrović ima više stručnog znanja i časti nego svi onizajedno.

“Ali tako to biva kad ruku naviklu da grabi nekom istrgneš iz džepa građana, pa ona nesvikla da išta drugo osim grabeža radi, počne da nasumično lupa po tastaturi. Ali nije problem, naučićemo je i da vraća oteto. To smo vam davno obećali, a mi, kao što odlično znate, riječ držimo”, zaključuju Demokrate.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije