Connect with us

Politika

DPS NIKŠIĆ: Mi baštinimo antifašističke ideje, jedina vodilja URA-e je fotelja

Published

on

Građanskom pokretu URA trebao je cijeli dan da se oglase nakon sramnog čina skrnavljenja spomenika narodnog heroja Ljuba Čupića, a njihovom obraćanju nije bio povod ovaj gnusni čin, već potreba da istrošenim frazama napadaju DPS, ocijenili su u ovoj partiji.

Kako ističu nije jasno, a čime se URA hvale u svom saopštenju, koga su to oni porazili u Nikšiću sa svojih hiljadu glasova, sa očiglednom političkom korupcijom u Javljenu.

“Gospodo iz URA-e, Evropski tim za Nikšić je imao 19.000 glasova, dok ste vi jedva prešli cenzus uz ustupanje glasova od koalicionih partnera, tj. uz koruptivne radnje. Ne prisvajamo mi niti spomenike, niti antifašističke ideje. Mi ih baštinimo i rado bi ih dijelili, ali to nije vaša sfera interesovanja. Vi baštinite i podržavate neke druge projekte i vaša jedina vodilja je fotelja. Smiješno je kada o pljačkanju naroda govore oni koji zadužiše državu i narod kao nikad u njenoj istoriji, oni koji svakog dana obrukaju Crnu Goru gdje god kroče”, navodi se u reagovanju DPS Nikšić.

Poručuju da im ni sedamsto miliona saopštenja, ne može pomoći da izbrišu izdaju crnogorskih interesa i države.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije