Connect with us

Politika

GORO MOJA: Đe nestadoše 11+1 patriota?

Published

on

Ishod današnjeg glasanja

Fejsbuk grupa Goro Moja, u komentaru koji su objavili odmah nakon što je okončano glasanje o novoj Vladi u crnogorskom parlmentu, zapitala se gdje su se zagubili neki od 40 poslanika od kojih je, kažu, “samo 5-6 ostalo zapaženo po iskrenosti i boji glasa iskrenog patriote”.

“Đe nestadoše ostali, ovi preko 28 protiv? Jesu li imali preča posla danas ili nijesu bili u obavezi? Da ne odoše možda jer je petak, da ih magla na Brajiće ne uhvati? Možda je početak mjeseca pa da se računi plate, pošta se zatvara? Đe je tih 12 poslanika, manje jedan koji bi uzdržan? Zna li se što je to bitnije danas od toga da bude 40 protiv? Ili su možda to glumci koji su toliko ljuti da ne mogu ni prisustvovati. Ljući izgleda od predśednika”.

Za one sa druge strane, iskazano je “veliko poštovanje”.

“Iako je, kako kaže većina ZA, ekspoze „seminarski rad“, iako u njemu „nema rokova ni planova“, iako je „mandatara birala SPC a ne partije“, ma nije bitno, bitna je riječ i predanost planu. Svi za ideju i svi ruke u vis, svi do jednoga, svih 41 iako se na oči gledat ne mogu”.

Ostali su, piše u komentaru, ovih 11+1 da brane demokratiju i da imaju preča posla danas. Da se sarma ne oladi, da se ne preskoči neka serija ili možda „spoji vikend“.

 

 

1 Comment

1 Komentar

  1. Zlatko

    06.12.2020. at 19:36

    Sve tacno! Bravo ! I koji su ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije