Connect with us

Politika

KNEŽEVIĆ: Željko Ivanović zvao Krivokapića u Patrijaršiji u Beogradu i tražio da ne potpisuje Temeljni ugovor

Published

on

Jedan od vlasnika koncerna Vijesti Željko Ivanović zvao je premijera Zdravka Krivokapića u Patrijaršiji u Beogradu od koga je tražio da ne potpisuje Temeljni ugovor, saopštio je danas u Skupštini poslanik Demokratskog fronta Milan Knežević.

“On je bivši novinar Radoja Dakića, koji je držao jarca misleći da je koza. Duško Marković mu je reporgramirao milion i po dugova za poreze. Nas neće reketirati i nećemo mu dozvoliti da preuzme RTCG. Nema razlika između prve i druge familije osim po ambicijama po lopovluku”, rekao je Knežević, tokom skupštinske rasprave o prijedlogu za izbor članova Javnog servisa RTCG.

Knežević tvrdi da su se za vrijeme vladavine DPS-a iskristalisale dvije familije.

“Prva Mila Đukanovića i druga koncerna Vijesti Miška Perovića i Željka Ivanovića koja od 30. avgusta pokušava ekstremno i silistički da preuzme pozicije prve familije i određuje sve moguće procese u Vladi Krivokapića”, naveo je on.

Knežević je optužio Vijesti da lamentiraju nad novcem i novim reketima ostvaruju nove profite.

“Željko i Miško bili  su jedni od medijskih “izmećara” prve familije i krajem devedestihsu se posvađali jer su odlučili da oni budu druga familija koja će vremenom pokušati da postane prva familija”, rekao je Knežević.

Prethodno je njegov partijski kolega Slaven Radunović poručio da DF neće dozvoliti da koncern Vijesti prenese uticaj na Javni servis.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije