Connect with us

Politika

NEKA TAJNA VEZA: Krivokapić čestitao Dan Republike Srpske, ali ne javno

Published

on

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić telefonski je juče predsjednici Republike Srpske Željki Cvijanović čestitao Dan tog entiteta Bosne i Hercegovine, ali bez zvanične objave da je to učinio kao državnik.

To je objelodanila Cvijanović, jer je, kako se čini, Krivokapić želio da sakrije od crnogorske javnosti čestitku koju je uputio povodom Dana Republike Srpske, s obzirom da javnost nije obavijestio o čestitki, te je nije, kako to obično čini, objavio čak ni na svom Twiter nalogu.

U video snimku se može čuti kako Cvijanović zahvaljuje Krivokapiću:

No, uprkos možda želji da ova čestika sa pozicije dežavnika ostane samo između njih dvoje, ipak je otišla u etar kada se Cvijanović zahvalila, uz želju da Srpska i Crna Gora blisko sarađuju u svim oblastima.

“Zahvalna sam crnogorskom premijeru Krivokapiću koji je pozvao i čestitao sve naše praznike i izrazio opredjeljenje da svi zajedno radimo i unapređujemo u svim oblastima našu saradnju i to na dobrobit svih građana Crne Gore i Srpske, odnosno BiH”, rekla je Cvijanović.

Za razliku od njega, to su na društvenim mrežama juče javno učinili njegovi partneri iz koalicije Za budućnost Crne Gore – Andrija Mandić (NSD), Milan Knežević (DNP) i Marko Milačić (Prava).

Foto: facebook

1 Comment

1 Komentar

  1. Feđa

    10.01.2021. at 14:58

    Bilo bi poučno pročitati šta o ovoj šaradi misli Jergović, Dežulović, Mijo Popović, Latinka Perović. Fale nam i nikad ih dosta u ovim smutnim i izdajničkim vremenima. Glasovi razuma, đe ste. Pozdrav za Lučonoše

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije