Connect with us

Politika

NIKOLIĆ: Abazović je izdajnik, nečasno optužio Đukanovića

Published

on

Portparol DPS-a Miloš Nikolić pitao je vicepremijera Dritana Abazovića sa kakvim kredibilitetom optužuje predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića da radi protiv intresa države, ističući da Abazović “sjedi u istom društvu sa negatorima Srebrenice, samodeklarisanim četnicima i vjerskim fanaticima svetosavske SPC”.

“Dritan Abazović, po ko zna koji put, nečasno i neistinito optužio je predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića da direktno radi protiv interesa države?! Prije nego što i pomisli da izgovori bilo šta što se tiče državnih interesa, Abazoviću, osvjedočenom izdajniku, manipulantu i slugi stranih interesa u Crnoj Gori, bi bolje bilo da objasni sa kakvim kredibilitetom to čini, jer sjedi u istom društvu sa negatorima Srebrenice, samodeklarisanim četnicima i vjerskim fanaticima svetosavske SPC. Jasno je da Abazovićeve klevete, predstavljaju samo kontinuitet u djelovanju čovjeka koga građani u svakom gradu naše države prezrivo odbacuju i okreću mu leđa, saopštavajući mu tim činom šta misle o njemu i njegovoj ulozi”, naveo je Nikolić u saopštenju.

On je poručio Abazoviću da kada ga sljedeći put budu preslišavali, kao što su to učinili poslanici Evropskog parlamenta, ne pokušava ponovo da pobjegne od odgovornosti.

“Abazoviću, koji je juče bio samo jedan od piljara koji je, sa Demokratskim frontom, trgovao smjenom Leposavića, tužilačkim zakonima i odlukom o državljanstvu. Sinoć je jasno pokazao da je u rascjepu između evropskih upozorenja i prijetnji Milana Kneževića, izabrao da se pokori Demokratskom frontu, ne bi li ih umolio da ga puste još malo da se igra državom i njenim građanima sa pozicije potpredsjednika Vlade”, zaključuje se u saopštenju.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije