Connect with us

Politika

NIKOLIĆ: Krivokapić potvrdio da je bio glasač DPS-a

Published

on

Premijer Zdravko Krivokapić u intervjuu za nedjeljnik NIN potvrdio je izrečene sumnje da je prije nego što je postao nosilac liste Za budućnost Crne Gore bio glasač Demokratske partije socijalista (DPS), tvrdi  portparol DPS-a Miloš Nikolić.

Kako kaže, Krivokapić izjavio za NIN da niko ko se nije bavio privatnim biznisom nije mogao ništa u Crnoj Gori bez DPS, pri tom ne mislim na članstvo ili glasačko tijelo DPS.

“Govorim o najobičnijem papiru koji vam je trebalo izdati na šalteru na kome je radio neko iz DPS, a o kojem je odlučivao opet neko iz DPS” kazao je Krivokapić.

Nikolić smatra da je tim riječima Zdravko Krivokapić u izjavi za NIN potvrdio je ranije izrečene sumnje da je prije nego što je postao nosilac liste na izborima bio glasač i član DPS-a.

“Naime, ukoliko su gorenavedene riječi Krivokapića tačne, postavlja se pitanje na koji način onda njegova svastika Jadranka Vuković već decenijama uspješno voditi apoteke Holos u kojima je zapošljen i Krivokapićev sin? Ili bi se mogli pitati kako onda Bato Carević već 32 godine uspješno posluje, kako funkcionišu biznisi vlasnika Vijesti Željka Ivanovića i Miodraga Perovića, investitora Žarka Rakčevića ili mnogih drugih koji su već godinama veliki protivnici politike DPS-a? Ipak, niti je Krivokapić, ni bilo ko od navedenih bio glasač DPS-a već je politika naše partije bila nediskriminatorska uz pošten odnos prema svima bez obzira ko pripadao kojoj političkoj partiji” navodi Nikolić.

Prema njegovim riječima, sve što je Krivokapić naveo je notorna neistina baš poput onih da su prethodne Vlade krive što Crna Gora nije u Evropskoj uniji ili da su uzimale kredite isključivo za zaduživanje.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije