Connect with us

Politika

OCJENA VUKADINOVIĆA: Strah od izbora veći od nepovjerenja Krivokapiću

Published

on

Izjava o izgubljenom povjerenju koalicije Za budućnost Crne Gore u premijera Zdravka Krivokapića ne znači ništa. Međutim, goli interes i strah od povratka DPS-a ih drži na vlasti. Dok je tako, trajaće i ovakva situacija i mučenje Crne Gore, ocijenio je političkli analitičar Srđan Vukadinović

Komentarišući izjavu lidera koalicije Za budućnost Crne Gore, u kojoj su naveli da je crnogorski premijer, Zdravko Krivokapić, izgubio njihovo povjerenje, Vukadinović ocjenjuje da je to jedna od mnogih izjava koja potvrđuje – nedostojnost političara na vlasti.

“To je samo jedna od mnogih izjava koje jednostavno nijesu dostojne političara koje imaju vlast, političke kulture, grupacija koje bi trebale da tvore vlast u Crnoj Gori pa makar i sa jednim poslanikom više. Mnogo će takvih izjava biti, kolko ih je samo i do juče bilo, znamo da su optuživali premijera i Vladu i premijer njih ali tu postoji jedna konstanta – poraz DPS-a i Mila Đukanovića”, kazao je Vukadinović za Portal Analitiku.

On je dodao da će obje strane trpjeti uvrede dok god im je zajednički cilj – da se ne ponove izbori.

“Oni mogu da istrpe bilo koju količinu uvreda jer ih sve veže jedna zajednička nit, a to je strah od novih izbora i samim tim od gubitka onoga što danas imaju i povratka DPS-a sa svojim koalicionim partnerima. Tako da, koliko god to traje oni će biti spremni da prihvataju uvrede, da kritikuju jedni druge. Međutim, narod misli da će relativno brzo doći do izbora – neće doći do izbora jer taj strah je upravo proporcionalan količini uvreda i to je već trpeljivost koja je beskonačna i koja ima ogromne razmjere”, ističe Vukadinović.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije