Connect with us

Politika

PEJOVIĆ I ILIĆ SE OBRATILI JAVNOSTI: Izmišljeni tekst na četničkim portalima

Published

on

Vladan Pejović i Nikola Ilić obratili su se javnosti povodom, kako kažu, lažnih vijesti i izmišljenog teksta na portalima Borba i IN4S.

IN4S prenio je saznanja Borbe i objavio tekst pod naslovom – Haos: “Komite” iz Mojkovca prisustvovale proslavi ustaške paravojne jedinice

Reagovanje Pejovića i Ilića prenosimo integralno: 

“Povodom lažnih vijesti i izmišljenog teksta koji je objavljen danas na četničkim portalima Borba.me i IN4S obraćamo se javnosti kako bismo demantovali izmišljene vijesti, kojima ovi portali pokušavaju da na sebi svojstven način iz čiste mržnje prema Crnoj Gori naude u svakoj prilici lažima i prevarama svakom Crnogorcu i svemu što je crnogorsko. Pomenuti portali su objavili njima spornu fotografiju, koja je nastala prije par dana u toku našeg boravka u Hrvatskoj uz navode da je fotografija nastala na nekom “ustaškom skupu” za koji smo prvi put čuli danas kada je do nas stigla informacija o ovim izmišljenim tekstovima, kasnije smo saznali da se taj skup desio u Zagrebu, tako da se još jednom potvrđuje da ni jedna jedina vijest na ovim portalima ne može biti istinita.

Mi lično ne bismo ni trošili naše vrijeme na pisanje bilo kakvih objašnjenja na osnovu laži i prevara četničkih portala, ali osjećamo obavezu prije svega zbog naših porodica da iznesemo istinu povodom svega objavljenog.

Naime, sve vrijeme smo boravili u Dubrovniku, a ne u Zagrebu, tako da nije postajala mogućnost da se pojavimo na tom skupu. Naš boravak u Dubrovniku je bio poslovnog karaktera i tamo boravimo već više dana.

Sporna fotografija je nastala na dan kada je Hrvatska pobijedila Škotsku na Evropskom prvenstvu u fudbalu, jer smo tu utakmicu pratili sa našim prijateljima i kolegama koji su Hrvati i naravno da ćemo se radovati i proslaviti takav uspjeh sa njima u njihovoj zemlji. U momentu fotografisanja iza nas se na zidu nalazilo mnoštvo grafita na koje nijesmo ni obratili pažnju, niti nam je to bilo važno.

Spletkarenjem od strane pomenutih portala u javnost je dospjela jedna ružna pozadina ovog lijepog trenutka jer oni drugačije i ne znaju osim da mrze i progone ljude. Oni nikada nijesu osjetili ni kako izgleda istinski voljeti svoju zemlju ni kako izgleda radovati se uspjehu reprezentacije, pa bi trebalo da odu kod komšija Hrvata da od njih nauče kako se podržava svoj narod i svoja zemlja i kako se bezuslovno voli.

Mišljenja smo da im je zafalilo novca otkad se ne organizuju šetnje na ulicama naše države jer su dok su šetnje trajale zarađivali po 20 EUR dnevno, a sad nemaju taj izvor prihoda, pa ako je potrebno možemo mi da im organizujemo prevoz do Hrvatske da nauče nešto o patriotizmu, da malo potisnu mržnju prema svom narodu i zlobu kojom svakodnevno kroz svoje tekstove truju javnost.

Naravno da to nije jedina laž koju su objavili, uz to su nas proglasili i članovima Komitskog pokreta, pa moramo da naglasimo da nijesmo članovi niti jednog pokreta i da su zaslijepljeni svojim četnickim vizijama izgubili osjećaj za realnost. Ono što jesmo i što ćemo uvijek biti jeste da smo patriote i Crnogorci.

Sve navedeno će biti i dokazano u postupku koji će biti pokrenut pred Sudom uz krivične prijave za sve koji su odgovorni za ovakvo blaćenje nas i obmane javnosti.

E viva Montenegro!”.

1 Comment

1 Komentar

  1. soko

    29.06.2021. at 01:43

    samo ih tuzite jer odavno zasluzuju da im se portali ugase a njima krivicne prijave.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije