Povežite se sa nama

Politika

PREMIJER KRIVOKAPIĆ: “I meni je prijećeno, Abazović ugrožen”

Objavljeno

-

Foto: Gov.me
Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Predsjednik crnogorske Vlade Zdravko Krivokapić saopštio je kako je i on dobijao prijeteće poruke od kriminalnih klanova. Žali što, kako je rekao, svi nijesmo iskazali solidarnost s potpredsjednikom Dritanom Abazovićem kojem je prijećeno, jer je “krenuo u otvoreni borbu sa kriminalom”.

Krivokapić je novinarima u parlamentu nakon premijerskog sata rekao da prijetnjama koje je dobijao nije pridavao značaja, ističući kako razumije potpredsjednika Abazovića.

“Znam da je potpredsjednik fizički ugrožen, i ja sam dobijao takve poruke, ali im nijesam pridavao značaj”, rekao je Krivokapić.

Govoreći o Temeljnom ugovoru sa Srpskom pravoslavnom crkvom (SPC), Krivokapić je rekao da garantuje da će ova Vlada taj posao uraditi na zadovoljstvo svih pravoslavnih građana i Mitropolije crnogorsko-primorske.

“Najvažnije je da se taj ugovor potpiše, a ko će ga i kako potpisati je najmanje važno”, istakao je premijer.

Tvrdi i da nije tačan ugovor koji je došao do određenih medijskih kuća.

Problem kompanije Montenegro Airlines, u kojem je pokrenut stečajni postupka, prema riječima premijera, tangira sve. Navodi i kako rad Privrednog suda koji je pokrenuo postupak ne uliva povjerenje.

Govoreći o prvih pet mjeseci rada Vlade Crne Gore, Krivokapić kaže da je on kolosalni, iako poslanici o tome imaju različite stavove.

“Mi smo u kratkom vremenskom periodu ostvarili nadčovječanski rezultat”, rekao je Krivokapić, pohvalivši sve ministre koji su dali doprinos da se to realizuje.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije