Connect with us

Politika

SNP: Đukanović spreman na sve kako bi zaštitio sopstveni interes

Published

on

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović je, odlukom da odbije da potpiše izmjene Zakona o državnom tužilaštvu, pokazao da je spreman na sve kako bi zaštitio sopstveni interes, smatraju u Socijalističkoj narodnoj partiji (SNP).

“Na ovaj način Đukanović je još jednom pokazao da su mu dobro građana i države zadnja rupa na svirali i da je spreman na sve kako bi zaštitio sopstveni interes”, poručili su iz SNP-a.

Tom odlukom je, kako su naveli, Đukanović pokazao “koliki ima strah od ruke pravde”.

“Od političara Đukanovićevog profila ovako nešto jedino je i bilo očekivano, ali to parlamentarnu većinu neće spriječiti da još jednom izglasa pomenuto zakonsko rješenje jer je ono neophodno za ozdravljenje našeg pravnog sistema i za nastavak puta ka Evropskoj uniji (EU)”, naveli su iz SNP-a.

Iz te partije su kazali da je Đukanović napravio još jedan gaf rekavši da neće podržati nijednog diplomatu koji je “radio ili govorio protiv Crne Gore”.

“Takozvani otac nacije time još jednom šalje otrovne strelice prema velikom broju građana Crne Gore, koji, sa druge strane, upravo njega smatraju najvećim kamenom o vratu naše države”, ocijenili su iz SNP-a.

U toj partiji smatraju da ne treba podsjećati da su Đukanović i “njegova klika svojim kriminalom, korupcijom i lopovlukom ojadili Crnu Goru”.

“Uzalud su prijetnje Đukanovića i pokušaji opstrukcije kojima želi da zaustavi oporavak i napredak Crne Gore, jer smo odlučni smo da više nikad ne damo priliku Demokratskoj partiji socijalista da ponovo unazadi našu zemlju i vrati je na put bez povratka”, zaključuje se u reagovanju SNP-a.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije