Connect with us

Politika

TVITER: Marovićeva bi da “Vlada hapsi samu sebe”, Medojević da se krene od Đukanovića

Published

on

Za krivično djelo partijsko zapošljavanje za očekivati je da Vlada hapsi i samu sebe, saopštila je na twitteru izvršna direktorka Politikon mreže Jovana Marović. Na tu objavu nadovezao se lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević, koji je istakao da krivično djelo “partijsko zapošljvanje” ne postoji u KZCG, te da treba početi od braće Đukanović, pa redom.

“Radi se o kampanji kancera Vijesti koji sa 5,5 odsto glasova, drže 80 odsto vlasti da se ne dopušta participacija DF ni po dubini. U dogovoru sa Đukanovićem”, naveo je Medojević.

Istakao je i da partijsko zapšljavanje nije krivično djelo, a da kupovanje birača po Nikšiću jeste.

Foto: PZP

“Korupcija u izbornom procesu. Ali policija ne želi da hapsi DPS funkcionere, funkcionere opštine Nikšić, Crvenog krsta koji nude novac, usluge i posao u zamjenu za glas”, dodao je predsjednik PzP.

Marović je potom ocijenila da se tek kada posao budu dobijali najbolji kandidati, bez obzira na partijsku pripadnost, može govoriti o depolitizaciji, po širini i po dubini.

“Prvo početi od braće Đukanović, pa redom. Milijarde eura su u pitanju. Pa onda od Miška Perovića i Željka Ivanovića, Žarka Rakčevića, Toma Čelebića, Krgovića, Baće Radovića itd itd. Ubovića i Mojkovačkog klana, Mićunovića”, napisao je Medojević.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije