Connect with us

Politika

URA ODGOVARA NA KRITIKE: Kada vam o moralu lekciju drži DPS, znate da ne griješite

Published

on

Foto: URA

Kad vam o ispravnosti postupaka i javnom moralu lekciju drži Demokratska partija socijalista onda znate da ni u čemu ne griješite, poručili su danas iz Građanskog pokreta URA, reagujući na stranačka saopštenja povodom njihove odluke da podrže izmjene Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

“Oni koji su 30 godina svesrdno podstrekivali i podržavali bezakonje u svim sferama, pa i u pogledu vjerskih organizacija i njihovog ustrojstva sa pravnim poretkom države Crne Gore, oni koji su u avgustu pred izbore Mitropoliji crnogorsko-primorskoj ponudili isti ovaj zakon, prečišćen od vanustavnih članova kojima su inicijalno željeli da zapale Crnu Goru i po ko zna koji put naprave žestoki rascjep među građanima sada se javljaju kao moralni čistunci. Ako ništa drugo, trebalo bi ih imenovati za nagradu “Crnogorski Oskar” jedne od njihovih marionetskih nevladinih udruženja uz koju su, između ostalih, sa različitim zastavama preko leđa krali državu Crnu Goru i sve njene građane”, navode iz Građanskog pokreta URA.

Kažu da za GP URA ne važi ništa što važi za DPS.

“Odluke donosimo suvereno na stranačkim organima u našoj državi, a ne po kuloarima hotela, kockarnica, ekskluzivnim restoranima u zemlji i van nje, kako to činite vi i kako vas je navikao vječni predsjednik partije”, stoji u saopštenju.

Poručuju da će URA uvijek glasati u korist Crne Gore, za dobro svih njenih građana na evrospkim i građanskim osnovama.

“Tako i za ovaj zakon. Ne mogu nas pokolebati vaše fabrikovane manipulacije i vapaji vaših nerijetko instrumentalizovanih udruženja i organizacija koje tobože brinu o naconalnim interesima, a nismo ih čuli sve do sada dok ste kriminalizovali i pokradali državu koju rekoste nosite u srcu”, poručuju DPS-u iz URE.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije