Connect with us

Politika

VUKOVIĆ: DPS-SD hobotnica za sobom svuda, pa i na aerodromima ostavila pustoš

Published

on

Kao odbor direktora Aerodroma Crne Gore izražavamo žaljenje zbog poteza na koji se odlučila Ana Lončarević, ali istovremeno i razumijemo njenu odluku jer smo nakon postavljenja koje se desilo prije nekih mjesec dana zatekli isto što i ona, a to je pustoš, kazao je Vuković u saopštenju.
Kako je naveo, takođe su svjesni da je poslije DPS-SD hobotnice koja je za sobom svuda pa i na aerodromima ostavljala pustoš teško ostvariti rezultat, ali, kako kaže, razočaraćemo sve dušebrižnike, jer smo kao odbor spremni da se potpuno predamo ono što se od nas očekuje, a to je dizanje na noge jednoga od stubova države Crne Gore, koji je prethodna vlast dovela u stanje borbe za opstanak.
“Bivši menadžment je po dolasku na čelo firme zatekao 25 miliona eura, da bi mi danas bili u situaciji da poslujemo sa minusom od 19 miliona eura, u jeku pandemije primali su se radnici, a Aerodromi nisu imali nikakve prihode. Kako je već navedeno, zbog tako katastrofalne situacije razumijemo čin ostavke, jer smo, kako je gore navedeno i sami zatekli ovakvo stanje. Odbor će u saradnji sa Vladom Crne Gore učiniti sve da ovu firmu vrati na pravi put i sugurni smo da ćemo u tome uspjeti u najkraćem mogućem roku.”, zaključuje Vuković.
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije