Povežite se sa nama

Politika

VUKOVIĆ: DPS-SD hobotnica za sobom svuda, pa i na aerodromima ostavila pustoš

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Kao odbor direktora Aerodroma Crne Gore izražavamo žaljenje zbog poteza na koji se odlučila Ana Lončarević, ali istovremeno i razumijemo njenu odluku jer smo nakon postavljenja koje se desilo prije nekih mjesec dana zatekli isto što i ona, a to je pustoš, kazao je Vuković u saopštenju.
Kako je naveo, takođe su svjesni da je poslije DPS-SD hobotnice koja je za sobom svuda pa i na aerodromima ostavljala pustoš teško ostvariti rezultat, ali, kako kaže, razočaraćemo sve dušebrižnike, jer smo kao odbor spremni da se potpuno predamo ono što se od nas očekuje, a to je dizanje na noge jednoga od stubova države Crne Gore, koji je prethodna vlast dovela u stanje borbe za opstanak.
“Bivši menadžment je po dolasku na čelo firme zatekao 25 miliona eura, da bi mi danas bili u situaciji da poslujemo sa minusom od 19 miliona eura, u jeku pandemije primali su se radnici, a Aerodromi nisu imali nikakve prihode. Kako je već navedeno, zbog tako katastrofalne situacije razumijemo čin ostavke, jer smo, kako je gore navedeno i sami zatekli ovakvo stanje. Odbor će u saradnji sa Vladom Crne Gore učiniti sve da ovu firmu vrati na pravi put i sugurni smo da ćemo u tome uspjeti u najkraćem mogućem roku.”, zaključuje Vuković.
Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije