Connect with us

Fudbal

ĐURĐEVIĆ: Nijesam se dvoumio ni jednog trenutka da igram za Crnu Goru

Published

on

Napadač Sporting Hihona i nekadašnji član mlađih selekcija Srbije Uroš Đurđević na današnjoj konferenciji za medije predstavljen je kao novi član ,,sokola“.

– Stupili smo u kontakt prije mjesec i po, dva, i nijesam se dvoumio nijednog trenutka. Imam 27 godina i želim da se dokažem na reprezentativnom nivou. Nijesam puno razmišljao. Što se tiče Srbije, nijesam imao konktat od kraja EP za mlade u Poljskoj. Poslije toga sam bio pozvan za meč sa Gruzijom, kad sam bio na klupi. Pozvan sam jer sam postigao 24 gola u Partizanu, ali nijesam debitovao za A selekciju. Poslije toga nijesam imao kontakt ni sa kim iz Fudbalskog saveza Srbije – rekao je Uroš Đurđević i nastavio…

– Prvi poziv iz Crne Gore je bio 2009. i bili smo u kampu sedam dana. Mnogo igrača je bilo koje i sada poznajem, tako da mislim da mi privikavanje neće teško pasti i da će mi ta poznanstva dobro doći – kazao je Đurđević, prenosi Antena M.

Crnogorska javnost očekuje da dobru formu prenese i u nacionalni tim.

– Dobro sam počeo sezonu, a mislim da mogu dosta toga da pružim Crnoj Gori. Od mene se očekuje da uvijek dajem maksimum, kao što sam u svim klubovima. To je ono što sigurno mogu da očekuju selektor i navijači – poručio je Đurđević.

– Pratio sam reprezentaciju Crne Gore jer imam mnogo drugova ovdje. Sa novim selektorom dolaze nove ideje, tako da okrećemo novi list.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije