Connect with us

Region

SLUČAJ PALMA: Dačić se pere od afere podvođenja maloljetnica

Published

on

Lider socijalista Ivica Dačić, koji je u video svjedočenju pomenut kao jedan od učesnika proslava zatvorenog tipa u Jagodini, na koje su, navodno, dovođene maloljetnice da “zabavljaju” goste, tvrdi da nikad nije prisustvovao takvim zabavama, a da je u Jagodinu išao samo poslom i u muzej.

„Išao sam na otvaranje fabrika, muzej voštanih figura, koncerte, naše predizborne skupove… Nikakvi tajni sastanci i skupovi, niti imam takva saznanja. Nikad u tako nečemu ne bih učestvovao. Ja sam pod pratnjom policije od 2008.godine“, rekao je Dačić za Kurir.

Međutim, kako je ranije zabilježeno u medijima, ali i na društvenim mrežama, Ivica Dačić jeste prisustvovao mnogobrojnim Palminim proslavama, a poznato je i da su njih dvojica kućni prijatelji.

Podsjetimo, potpredsjednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, izjavila je juče na konferenciji za medije da su se “monstrumi iz vlasti” izopačili i da rade stvari koje vezuju za mafiju, napominjući da prvi čovjek Jagodine Dragan Marković Palma, zajedno sa svojim koalicionim partnerima „podvodi žene i djevojčice“.

“Podvođenje žena i djevojčica ne idu samo uz mafiju. One su gotovo svakodnevica u našoj Srbiji. Danas znam da je podvođenje žena i djevojčica svakodnevna stvar u Jagodini u kojoj vlada Dragan Marković Palma”, navela je Tepić.

Potpredsjednica SSP je na konferenciji prikazala i video snimak izjave nekašnjeg zaposlenog u hotelu u Končarevu, koji je tvrdi da je svjedočio podvođenju djevojčica.

„Nakon Marinikinog gostovanja u Jagodini, kao muškarac i roditelj, koji zna šta se dešava, riješio sam da ispriča taj dio mog rada za Markovića. Ne mogu reći gospodina, zato što to svakako nije. Radio sam u hotelu Končarevu, a zna se ko stoji iza fiktivnog vlasnika tog hotela. To je Markovićev hotel”, navodi svjedok, da bi zatim objasnio šta se sve događalo u pomenutom objektu.

Kako dodaje, u tom hotelu nakon raznoraznih žurki na kojima su pjevale estradne zvezde, taksijem iz Beograda, posredstvom raznih likova su dovožene djevojčice.

“Po mom slobodnom uvjerenju imale su između 15 i 18 godina. Ljudi koji su dolazili sa njim su bili njegovi koalicioni i poslovni partneri. Znalo se da posle takvih žurki te djevojčice idu sa njim ili sa njima. Uglavnom je to nakon napijanja tih djevojčica. Njegove hostese su nagovarale te djevojčice, govorile da im neće biti ništa, da će sve biti u redu. A ja vjerujem da su to traume za tu djecu”, rekao je on.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije