Connect with us

Vijesti

Milošević Abazoviću: Prošetaj Cetinjem, pa nam reci jesmo li pobunjenici

Published

on

Već je postalo sasvim normalno da najviši državni funkcioneri, među kojima prednjači potpredsjednik Vlade i predsjednik GP URA Dritan Abazović, đe god se pojave obrukaju Crnu Goru, saopštio je nosilac liste Socijaldemokrata i Liberalne partije na izborima na Cetinju Dejan Milošević.

Ovog puta, kako je dodao, Abazović je otišao korak dalje.

-Na javnom servisu susjedne Hrvatske, pokušavajući da opravda nepočinstva čiji je direktni nalogodavac ogledana u maltretiranju i terorisanju Cetinjanki i Cetinjana, kao i svih drugih koji su se 4. i 5. septembra nalazili u našem gradu, Abazović je ustvrdio da su Cetinjani bili “faktički u ustavnoj pobuni”. Iako smo navikli na sve i svašta od predstavnika Vlade i Abazovića lično, ovo sada već prelazi u ruganje sa zdravim razumom i nastavak brutalnog vrijeđanja Cetinjana zasnovanog na klasičnim neistinama- kazao je Milošević.

Smatra da je to poruka koju Abazović šalje Cetinjankama i Cetinjanima.

“I neka šalje, dobro je da znamo na čemu smo.Cetinjankama i Cetinjanima nikad nije trebalo govoriti da li se i kako štiti Ustav nezavisne i suverene Crne Gore, jer je ovo grad u kojem su nastajali Ustavi naše države i u kojima se krv prolivala za svako slovo tih Ustava. A da će tako biti i ubuduće, Abazoviću poručuje 33 kandidata za odbornike sa liste “SD-LP – VAZDA DOSLJEDNI CETINJU” koja jedina nije pravila trule kompromise sa retrogradnim strukturama sa kojima je on sad u Vladi. Ni 90-tih, ni 2016. ni 2020”, poručio je Milošević.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije