Connect with us

COVID-19

ČEDOMIR JOVANOVIĆ I DALJE U LOŠEM STANJU: Njegova supruga kaže da trpi velike bolove, prima morfijum

Published

on

Lider Liberalnodemokratske partije Čedomir Jovanović prošle nedjelje hospitalizovan je zbog upale pluća, a njegova supruga sada navodi da je u teškom stanju, prenosi portal B92.

Jovanović je prije šest mjeseci bolovao od kovida 19 i imao tešku obostranu upalu pluća. Tada je, po riječima njegove supruge, jedva živu glavu izvukao.

Njegova supruga Jelena Jovanović opovrgla je navode da se lider LDP-a nije pridržavao savjeta lekara. Ona je u razgovoru za “Blic” naglasila da je njen suprug sve vrijeme išao na kontrole i pridržavao se svih savjeta.

“Dogovor je bio da kod kuće miruje i on je tako živio. Nikad ne bi iznevjerio sve ljude sa Infektivne i Bežanijske kose koji su ga spasili”, rekla je Jovanovićeva supruga za taj portal.

Kako je navela, posljednja dva mjeseca osećao je snažne bolove u dijafragmi, govorio je kako mu se neočekivano skraćuje dah, posljednjih dana su se pojavili bolovi u grudnom košu i abdomenu koji su u petak postali toliko nepodnošljivi da je prekinuo sastanak na kojem je bio u gradu i sam otišao u kovid-ambulantu.

“Loše je, trpi jezive bolove, zbog čega uz četiri antibiotika prima ketanol, trodon, čak i morfijum. Svi parametri su mu poremećeni. Iako više puta dnevno prima fleksarin, D dimer koji je odgovoran za zgrušavanje krvi i izaziva trombozu mu je 12 puta viši od gornje granice, CRP koji ukazuje na neku upalu, takođe”, kaže supruga Čedomira Jovanovića.

Jovanovićeva ističe da je koronavirus potcijenjen i da ljudi ne shvataju koliko je ozbiljno oboljenje u pitanju.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije