Connect with us

Društvo

AFIRMACIJA DRŽAVNOG TERORA: Nagrada za nasilje i izdaju

Published

on

Nagradom policajcima, uslužna vlast u Crnoj Gori ohrabruje teror i kupuje njihovu savjest i bruku. Stavlja im do znanja da će za teror uvijek biti dobro plaćeni, izdaju podiže ne pijedestal vrline.

1 Comment

1 Komentar

  1. Obrad Pavlović

    10.10.2021. at 13:26

    Privremenosti svake vlasti moraju se prilagođavati (što priznaćete nije lako) oni koji egzistiraju na nivou banalnog životnog kreda – jednom policajac, uvijek policajac-.Ovih dana smo svjedoci kako ti “visokomoralni” čuvari odrođene, sekularizovane vlasti love vještice i hapse “teroriste” čiji se terorizam ogleda u iskrenom patriotizmu i odbrani države od brutalnih nasrtaja srpskog sveta. SPC je prihvatila da bude izvođač radova, alotropski se modificirajući iz vjerske u političku organizaciju, nivoa čak i ničeg nego što to očekuje Zdravkiša. To je, ako nijeste znali onaj koji čašćava policajce za uspješno obavljenu “rabotu” na Cetinju. Bestidno, besprimjerno i besprizorno.
    Na kraju nagradno pitanje: Kad padne vlada, kojom će se brzinom policijski konvertiti prilagoditi nekoj novoj? Da biste lakše došli do odgovora, preporučujem da pročitate sjajni roman Borislava Pekića KAKO UPOKOJITI VAMPIRA”. Policajcima ne preporučujem ništa, – oni i onako ne čitaju!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije