Connect with us

Društvo

BERANE: Uhapšena osoba koja je počinila pet krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata

Published

on

Službenici Jedinice za suzbijanje opšteg kriminaliteta Centra bezbjednosti Berane su juče u popodnevnim časovima nakon višemjesečne potrage locirali i lišili slobode S.B. (22) sa prebivalištem u Beranama zbog, kako se navodi u saopštenju Uprave policije, sumnje da je tokom februara i marta na teritoriji užeg gradskog jezgra opštine Berane počinio više krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata.

Sumnja se da je S.B. 2. februara, dok je boravio u prostorijama jednog privrednog subjekta, uz prijetnju nožem, od zaposlene otuđio torbicu sa novcem, na koji način je izvršio krivično djelo razbojništvo.

Krivično djelo teška krađa S.B. je, kako se sumnja izvršio 8. marta na način što je uz upotrebu fizičke snage otvorio prozor na kiosku, a zatim sa šanka iz unutrašnjosti objekta otuđio određenu količinu novca i mobilni telefon.

Osumnjičeni S.B. je 15. marta izvršio krivično djelo krađa na način što je iz pomoćnog objekta vlasništvo jednog fizičkog lica, otuđio motornu testeru.

Istog dana S.B. je, kako se sumnja, izvršio još jedno krivično djelo krađa. On je iz otključanog vozila, iskoristivši nepažnju vlasnika, otuđio torbicu u kojoj se nalazio novčani iznos od oko 200 eura i lična dokumenta oštećenog.

U jutarnjim časovima 31. marta S.B. je, sumnja se, presreo jednu žensku osobu i uz upotrebu fizičke snage od nje otuđio novčanik u kojem se nalazio novčani iznos od oko 200 eura, te je na taj način izvršio krivično djelo razbojništvo.

Sa svim događajima je upoznat nadležni tužilac kojem će ovo lice danas biti privedeno na dalju nadležnost.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije