Povežite se sa nama

Društvo

BRANKOV SIN GRADI JAVNI IMIDŽ: ”Ako čujete da sam bio u Mletke, znajte da to DPS podmeće”

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Prema riječima naših izvora, Radulovića je ovo pitanje toliko zbunilo jer je u trenutku shvatio da je pobrojati sve članove njegove familije koje je država ”uhljebila”, gotovo nemoguća misija

Zamjenik izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore Petar Radulović, koji ponosno nosi titulu sina poslanika Branka Radulovića, po svemu sudeći je odlučio da se pozabavi svojim imidžom u javnosti kao i svojim javnim nastupima.

Koliko je Radulović posvećen poboljšanju svog javnog imidža, najbolje se vidi na fotografiji koju nam je poslao jedan od najvjernijih čitalaca portala Aktuelno. Na fotografiji se vidi kako Radulović junior stoji stameno kao potporni stub ”oslobođene” Crne Gore i autoritativno drži govor pred novinarskom ekipom koju je okupio ispred zgrade aerodroma u Podgorici.

Ipak, mlađi Radulović još uvijek nije na nivou svog oca kada su u pitanju javni nastupi, pa je jedna osoba iz televizijske ekipe morala da mu drži parče papira sa tekstom, koje će  zamjeniku izvršnog direktora Aerodroma služiti kao ispomoć u slučaju nezgodnog pitanja.

Iako je u početku sve proticalo u opuštenoj atmosferi, kako su MEGAEKSKLUZIVNO kazali izvori portala Aktuelno, Raduloviću je ipak postavljeno pitanje za koje mu nije pomogao ni pripremljeni papir.

I Branko bi se zbunio: Zaboga koga smo sve zaposlili po državnih firmi!?

Kako saznajemo, novinarka je Raduloviću postavila pitanje – koliko članova vaše familije, prijatelja i drugova je zapošljeno u državnim preduzećima i koliko njih je došlo na rukovodeća mjesta od 30. avgusta prošle godine?

Prema riječima naših izvora, Radulovića je ovo pitanje toliko zbunilo jer je u trenutku shvatio da je pobrojati sve članove njegove familije koje je država ”uhljebila”, gotovo nemoguća misija.

Radulović se, međutim, u maniru izbirikanog demagoškog asa vješto izvukao citirajući čuvene stihove iz Gorskog vijenca – ”..um…dam…am…bi…..nu…..no …na….ša…..ra…”.

Televizijska ekipa nije imala izbora osim da odgovori stihovima iz antologijskog djela čuvenog crnogroskog vladike:

Lijepo li ova sablja čita,

divno li nas danas razgovori!

Amanati, đe nauči tako?

Jesu li te u Mletke šiljali?

Kada svoje tako osijecaš,

ada što bi s tudjijem činio?

Prema riječima dobro upućenih izvora portala Aktuelno, Radulović je sa sigurnošću ustvrdio da ”nikad nije bio u Mletke”, kao i ”da mu televizijska ekipa namjerno podmeće, vjerovatno po nalogu DPS-a”.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
RIR
RIR
27.12.2021. 11:49

BUDALETINA !

Sponzor

Najčitanije