Connect with us

Crna Hronika

PRIJETNJE STUDENTKINJI FPN-A NA TVITERU: Policija rekla da ne može da mi pomogne

Published

on

Foto: CdM

Studentkinja Fakulteta političkih nauka na Univerzitetu Crne Gore i članica Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Miljana Krivokapić prijavila je Upravi policije da su joj sa anonimnih profila na Tviteru upućene brutalne prijetnje.

Krivokapić za CdM kazala da je od policije dobila odgovor da ne mogu da joj izađu u susret jer ne mogu da utvrde ko stoji iza anonimnih profila.

„Prijetnje koje dobijam su zasnovane na nacionalnoj i partijskoj pripadnosti. Prijavila sam ih Upravi policije Crne Gore u Podgorici u nadi da će mi pomoći u otkivanju ko stoji iza anonimnih profila sa kojih mi stižu prijetnje. Od Uprave policije sam dobila povratnu informaciju da ne mogu da mi izađu u susret u saznanju lica koja stoje iza profila” istakla je ona.

Neke od prijetnji koje su joj upućene glasile su: „Četnici će tebe klati!”, „Đe si kučko ustaška”…

Ona ističe da je svjesna da nije jedina koja se suočava sa istim ili sličnim problemima, ali zbog nedostatka hrabrosti ili straha za ličnu bezbjednost drugi ne djeluju da ih spriječe.

„Ovom objavom treba indirektno da podstaknemo i druge da zajedno ukažemo na problem koji mi Crnogorke i Crnogorci imamo na društvenim mrežama zbog trenutne političke situacije i koji smo ugroženi od strane „srpskog sveta” na crnogorskim mrežama” zaključila je Krivokapić u izjavi za CdM.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije