Connect with us

Crna Hronika

UHAPŠENE TRI OSOBE: Neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje opojnih droga u promet

Published

on

Foto: Uprava policije

Kriminalistička policija Centra bezbjednosti Podgorica lišila je slobode tri lica zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljenje u promet opojnih droga.

Lišen je slobode A.S. (19) iz Podgorice.

Postupajući po naredbi Višeg suda izvršen je pretres stana koji koristi ovo lice i tom prilikom su pronađena i oduzeta dva pvc pakovanja opojne droga marihuana, vaga za precizno mjerenje, predmeti koji služe za pakovanje opojne droge, kao i pištolj marke CZ M 57 sa pet komada municije za koji su u toku provjere i vještačenja, saopšteno je iz Uprave policije.

A.S. se tereti za neovlašćenju proizvodnju, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i on je uz krivičnu prijavu priveden Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Takođe, podgorička kriminalistička policija je izvršila kontrolu lica A.P.G. (18), državljanina Ukrajine koji je privremeno nastanjen u Herceg Novom, kao i kontrolu lica F.J. (28) iz Podgorice, kod kojih su pregledom pronašli i oduzeli pakovanje od oko 20 grama opojne droge marihuana i određenu količinu novca.

U postupku kriminalističke istrage policija je došla do sumnje da je F.J. za određeni novčani iznos prodao pakovanje opojne droge marihuana licu A.P.G, dodaju iz Uprave policije.

Osumnjičeni A.P.G. i F.J. su uz krivičnu prijavu privedeni Višem državnom tužilaštvu u Podgorici zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljenje u promet opojnih droga.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije