Connect with us

Crna Hronika

ZBOG ŠTRAJKA ADVOKATA: Osumnjičeni vlasnik plantaže marihuane na slobodi

Published

on

Podgoričanin M.G. (34) saslušan je u Višem državnom tužilaštvu zbog sumnje da je vlasnik plantaža marihuane na kojima je bilo skoro 3.700 sadnica.

Budući da zbog štrajka advokata nije imao branioca, on je nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode, a izrečena mu je alternativna mjera, piše Dan.

“U Višem državnom tužilaštvu u Podgorici formiran je predmet protiv M.G. zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, i isti je u ovom tužilaštvu saslušan u svojstvu osumnjičenog, nakon čega je donijeta naredba o sprovođenju istrage i podnijet predlog sudu za određivanje mjere nadzora povremenog javljanja određenom državnom organu”, saopštila je za Dan Lepa Medenica, državni tužitelj i portparol u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

M.G. je uhapšen prekjuče u akciji “Dvogled” zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljenje u promet opojnih droga i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije