Povežite se sa nama

Društvo

DAMJANOVIĆ: Očekujem poziv za primopredaju dužnosti

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Bivši direktor Uprave prihoda i carina, Aleksandar Damjanović, kazao je Gradskom portalu da očekuje poziv da izvrši primopredaju dužnosti sa novom direktoricom UPC Milenom Petričević.

Vlada na elektronskoj sjednici 21. oktobra nije produžila Damjanoviću funkciju vršioca dužnosti direktora Uprave, a za novog vršoca dužnosti imenovana je Petričević.

Zaposleni u Upravi najavili su da će danas predati inicijativu ministru finansija i socijalnog staranja Milojku Spajiću da preispita svoju odluku i da Damjanovića vrati na čelo UPC.

Damjanović je, upitan da prokomentariše prijetnje otkazom državnog sekretara u Ministarstvu finansija i socijalnog staranja, Janka Odovića, radnicima koji su potpisali peticiju protiv njegovog razrješenja sa dužnosti, odgovorio da nema informacije o tome.

„Pročitao sam to na portalima, ali nijesam bio u situaciji da to vidim i čujem i neću to da komentarišem. Ako je to tačno, nije dobro, a ako nije tako, opet nije dobro“, kazao je Damjanović.

Naveo je da očekuje poziv da izvrši primopredaju dužnosti sa Petričević.

“Nadam se da će to uredno da se odradi. Spreman sam na poziv za primopredaju dužnosti, jer je interes Uprave na prvom mjestu”, poručio je Damjanović.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije