Povežite se sa nama

Društvo

GI 21. MAJ: “Crna Gora ima Vladu bez faktičke vlasti”

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Notorna je činjenica da Crna Gora ima vladu bez faktičke vlasti, kao i da je vlast rasuta na više mjesta, kazali su predsjednik Savjeta Građanske inicjative “21.maj” Miodrag Živković, izvršni koordinator Ljubomir Filipović i programski koordinator Rade Bojović

“Dok je Vlada već odavno svedena na Zavod za zapošljavanje i radi kao dispečer za namještanje partijskih aktivista, vlast se mora tražiti na drugim mjestima. U potrazi za vlašću moraju se obilaziti kancelarije brojnih i dezorijentisanih vladajućih partija ili eparhije državne crkve Srbije ili ured predsjednika Srbije ili lokalnih medijskih namjesnika ili ambasade zapadnih i istočnih velikih sila”, navodi se u saopštenju.

Živković, Filipović i Bojović dodaju da je vlast u Crnoj Gori tako rasijana da je niko sakupiti ne može.

“Tzv. demokratska volja birača pretvorena je parohijalnu cirkusku predstavu. Zato su svi aktuelni pregovori i međusobne prijetnje, od strane najgore parlamentrane većine koju je Crna Gora od uvođenja višestranačja gledala, do kraja besmisleni, stupidni i štetočinski. Zato je minimum državničke odgovornosti isključivo vezan za formiranje privremene koncentracione vlade koja bi zaustavila dalje propadanje, što prije definisala predizborne uslove i raspisala vanredne izbore. Sve drugo je nastavak podrivanja nacionalnog suvereniteta i guranja Crne Gore u još veći haos i kolaps”, navodi se u saopštenju.

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije