Connect with us

Društvo

KRIVOKAPIĆ ZAMAJAVA I SVOJE BIRAČE: Najavljivao potpisivanje Temeljnog ugovora sa SPC na dan smrti Amfilohija, ali se to nije desilo

Published

on

Navikli smo, navode srpski portali, da premijer Zdravko Krivokapić ne ispunjava svoja obećanja data građanima. Ipak, javnost je vjerovala, da će bar ispuniti obećanje koje je dao vezano za potpisivanje Temeljnog ugovora, ali ni to se nije desilo.

Naime, premijer Zdravko Krivokapić je prilikom posjete Beogradu 27. maja ove godine kazao da je predložio da Temeljni ugovor biti potpisan na dan smrti mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija.

Danas shvatamo, kažu, da je to bio još jedan perfidni pokušaj zavaravanja i zamajavanja naroda.

Krivokapić je na nedavno održanom premijerskom satu, dan pred obilježavanje smrti mitropolita Amfilohija, otišao korak dalje i najavio da potpisivanja Temeljnog ugovora još uvijek neće biti.

Premijer, navode, kao da se svjesno trudi da što više svojih obećanja ne ispuni i da što više građana izgubi povjerenje u njega.

Podsjećanja radi, premijer Zdravko Krivokapić je pri posjeti Patrijaršiji SPC-a neposredno pred izbor mitropolita Joanikija kazao da je njegov predlog da se Temeljni ugovor potpiše 30. oktobra, na dan upokojenja mitropolita Amfilohija.

U prilog tome je njegova Tviter objava u kojoj je to i prenio građanima.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije