Connect with us

Društvo

PROTIV KRIVOKAPIĆA I RADULOVIĆA: Jeknić podnosi tužbu zbog povrede prava ličnosti

Published

on

Jeknić / Foto: PrtSc

Advokat Zoran Piperović najavio je da će danas, u ime ambasadorke Dušanke Jeknić, predati tužbu protiv premijera Zdravka Krivokapića i ministra vanjskih poslova Đorđa Radulovića, zbog povrede prava ličnosti.

Piperović je kazao da će tužbom tražiti da se Krivokapić i Radulović obavezno solidarno obavežu i Jeknić plate naknadu.

Piperović je rekao da su Krivokapić i Radulović u javnosti više puta izlazili sa ocijenama u kojima su bezobzirno difamirali Jeknić zbog načina na koji je, po njima, obavljala poslove ambasadora u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

“Radulović je sve to zasolio gostujući na A1 TV, kada je kazao da je Krivokapić rekao da su opozvani ambasadori, među njima i tužilja, nanijeli Crnoj Gori moralnu štetu jer je on, po riječima Radulovića, moralan i porodičan čovjek”, naveo je Piperović u izjavi dostavljenoj agenciji MINA.

Piperović je rekao da je u istoj emisiji Radulović naveo da su ambasadori, što znači i tužilja, morali da budu lojalni državi i sebi.

“Biće zanimljivo da se čuje kako će tuženi Radulović obrazložiti šta je mislio pod ovakvom lojalnošću. On će, ukoliko bude htio, u sudnici morati da odgovori na dosta pitanja”, poručio je Piperović.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije