Connect with us

Društvo

DEŽURNE SLUŽBE: Radno vrijeme za praznike

Published

on

Dežurni će biti domovi zdravlja Blok pet, Nova varoš i na Koniku gdje će ljekari izdavati terapiju od 7 do 21 sata, dok će domovi zdravlja u Zeti i u Tuzima raditi po ustaljenom režimu od 7 do 14 časova.

Kovid ambulante, kako navode iz Doma zdravlja, biće ugašene jer od juče počeo da radi kovid centar na Starom aerodromu.

AUTOBUSI VOZE PRAZNIČNO

Autobusi gradskih prevoznika Gradski saobraćaj PG, BLT i Montenegroprevoz Pejović voziće po prazničnom redu vožnje. Umjesto na pola sata, autobusi će saobraćati na svakih sat i po vremena.

Elektronski šalter za prodaju elektronskih voznih karata neće raditi 1., 2. i 3. maja, a po ustaljenom radnom vremenu nastaviće da radi u utorak, 4. maja.

PIJACE RADE SKRAĆENO

Pijačni objekti u gradu 1., 2. i 3. maja radiće skraćeno. Tako će zelene pijace u tržnim centrima Pobrežje, Bazar i Forum raditi od 6 do 15, a mješovite od 8 do 15 sati.

Pijaca upotrebljavanje robe danas i sjutra radiće od 6 do 14časova, Stočna pijaca biće otvorena u ponedjeljak od 6 do 13 časova, dok će Kamionska pijaca raditi uobičajeno radno vrijeme.

BESPLATAN PARKING

Preduzeće Parking servis neće naplaćivati parking naredna tri dana u zoniranim djelovima grada.

Parking će se, kako navode iz preduzeća, naplaćivati na parkiralištima u ulicama Miljana Vukova, Vaka Đurovića, serdara Jola Piletića i Velimira Terzića.

BEZ ISKLJUČENjA STRUJE

Za vrijeme prvomajskih i vaskršnjih praznika nijesu predviđena isključenja električne energije. U svim djelovima CEDIS-a, kako navode iz kompanije, obezbijeđeni su neophodni uslovi za stabilno funkcionisanje elektroenergetskog sistema.

“U slučaju vanrednih okolnosti biće angažovane dodatne ekipe. Eventualni prekid napajanja i kvar na distributivnoj mreži, za vrijeme praznika, građani mogu pri javiti na dežurne brojeve telefona 020/ 633979 i 020/ 622 773”, navode iz CEDIS-a.

TELEFON VODOVODA 020/440-388

Za vrijeme prvomajskih i vaskršnjih praznika u Vodovodu će biti organizovano dvadesetčetvoročasovno dežurstvo tehničke službe i službe za hitne intervencije.

“Sve eventualne kvarove ili problem u vodosnabdijevanju potrošači mogu prijaviti na broj telefona dežurne službe 020/440-388”, navode iz Vodovoda.

PRODAVNICE ZATVORENE TRI DANA

Trgovine na veliko i malo biće zatvorene danas, sjutra i prekosjutra. Prvi radni dan marketima biće utorak, 4. maj.

Za vrijeme praznika radiće pekare, prodavnice za trgovinu na malo u okviru benzinskih stanica.

TRŽNI CENTRI PRAZNUJU TRI DANA

Tržni centri Delta i Siti mol biće zatvoreni 1., 2. i 3. maja. Prvi radni dan tržnih centara biće utorak, 4. maja kada će raditi po ustaljenom radnom vremenu od 10 do 22 sata.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije