Povežite se sa nama

Vijesti

Abazović u UIKS-u posjetio Ljuba Bigovića, razgovarali o ubistvu Duška Jovanovića

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Prema nezvaničnim informacijama Antene M, vicepremijer Dritan Abazović u zatvoru je posjetio Ljuba Bigovića, koji je osuđen za ubistvo policijskog funkcionera Slavoljuba Šćekića.

Abazović je jutros na pres konferenciji saopštio da je u Upravi za izvršavanje krivičnih sankcija posjetio visokopozicioniranog kriminalca, ne otkrivajući o kome se radi.

– To je bilo zbog velikog predmeta, kojeg bi, ako bi ga pomenuo, upropastio – kazao je Abazović.

Abazović je sa Bigovićem razgovarao o slučaju ubistva glavnog i odgovornog urednika Dan-a Duška Jovanovića.

Lider GP URA je na danas na Tviteru upitao kome je i zašto u interesu da ne bude riješen slučaj ubistva Duška Jovanovića.

Podsjetimo, Vrhovni sud je prije dvije godine ukinuo presudu Apelacionog suda od 20. februara 2015. kojom su Saša Boreta, Ljubo Bigović, Ljubo Vujadinović i Milan Šćekić osuđeni na po 30 godina zatvora zbog ubistva Šćekića i predmet vratio na ponovno suđenje.

Odluci Vrhovnog suda prethodila je odluka sudija Ustavnog suda koje su usvojile žalbu odbrane osuđenih, jer je ocijenjeno da im je povrijeđeno pravo na pravično suđenje u dijelu koji se odnosi na pribavljanje i kvalitet korišćenog dokaza zaštićenog svjedoka Zorana Vlaovića i prava na odbranu.

Viši sud je prije godinu odbio jemstvo u ukupnom iznosu od 848.000 eura koji je pritvorenik Ljubo Bigović ponudio za ukidanje pritvora.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije