Povežite se sa nama

Vijesti

ADVOKAT: Očekujem saslušanje Belivuka zbog istrage u Crnoj Gori

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Advokat Dejan Lazarević, pravni zastupnik Veljka Belivuka, kazao je za Portal RTCG da očekuje da njegov klijent bude saslušan povodom postupka koji se vodi u vezi načina na koji je Beograđaninu omogućeno da uđe u Crnu Goru

Lazarević je u telefonskoj izjavi kazao da zasad nema nikakvih detaljnijih informacija vezano za postupak koji se vodi u Crnoj Gori, a u okviru kojeg se pominje i ime njegovog klijenta.

“Apsolutno nemam nikakvih detaljnijih informacija, sem onog što sam pročitao u medijima”, kazao je Lazarević.

On je naglasio da ne može da komentariše postupak koji se vodi u Crnoj Gori, dok ne dobije pouzdane informacije o tome šta se ljudima stavlja na teret.

“Zainteresovaću se za taj predmet. Pritom, vjerovatno će doći zamolnim putem zahtjev da se moj klijent sasluša na te okolnosti, pa ću prisustvovati kao branilac”, kazao je Lazarević.

Podsjetimo, u Crnoj Gori u toku je policijsko-tužilački postupak zbog sumnje da su pojedini policijski rukovodioci zloupotrijebili službeni položaj ukidanjem zabrane ulaska u Crnu Goru pripadnicima kriminalne grupe, Beograđanima Veljku Belivuku, zvanom “Velja Nevolja” i Marku Miljkoviću krajem prošle i početkom ove godine.

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović saopštio je jutros da je grupa oko Belivuka u Crnu Goru dolazila i dok je na snazi bila zabrana ulaska na našu teritoriju. On je na vanrednoj pres konferenciji rekao da su skidanje zabrane naredili Enis Baković i Zoran Lazović, a Specijalno državno tužilaštvo (SDT) su pozvali da utvrde ko je od njih dvojice to uradio.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije