Povežite se sa nama

Vijesti

BAKOVIĆ: “Nikada se nisam krio iza drugih, pa ni sad”

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Bivši pomoćnik direktora Uprave policije Enis Baković kazao je da državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Rade Milošević podmetanjem i neistinama pokušava da ga dovede u vezu sa kriminalnim organizacijama

Milošević je pozvao danas Bakovića da odgovori po kom članu zakona ili pravnom propisu je naredio ukidanje zabrane ulaska Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću.

Baković u reagovanju poručuje da se nikad nije krio ni iza koga, pa ni sad.

“Bivši delinkvent se opet javio i sad dušebrižno žali za hapšenjem časnih policajaca, a u čijem hapšenju je, po svemu sudeći, lično učestvovao protivpravnim uticajem, sa visoke službene pozicije. Nikad se nisam iza nikog krio, pa ni sad, a to znaju upravo časni policajci moje kolege koje ste vi spektakularno hapsili bez ikakvog osnova. Podmećete mi i da se krijem iza kolega iz Srbije, a ja tražim da iznesete u javnost i da dostavite nadležnim organima, gdje sam to rekao i tvrdio”, kaže Baković u reagovanju dostavljenom Portalu RTCG.

Ponavlja da je u vršenju funkcije zakonito postupao i da stoji na raspolaganju nadležnim institucijama da ispitaju sve u vezi toga.

“Sa Miloševićem – bivšim delinkventom, koji podmetanjem i neistinama pokušava da me dovede u vezu sa kriminalnim organizacijama, završavam polemiku na ovu temu”, navodi se u reagovanju Bakovića.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije