Povežite se sa nama

Vijesti

BOGDANOVIĆ: Ostavke Krivokapića i njegovih ministara, interes svih građana

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Generalni sekretar DPS Aleksandar Bogdanović je danas saopštio da ćutnja Zdravka Krivokapića i njegovih ministara neće doprinijeti da javnost zaboravi na njihovo skandalozno ponašanje u nedjelju, kada su prekršili sve mjere koje su sami donijeli.

“Ako Zdravko Krivokapić i njegova ministarka odbrane misle da će njihova ćutnja doprinijeti tome da javnost zaboravi da su sve u vezi sa 5. septembrom na Cetinju uradili nezakonito, a posebno da su dezinformisali o povodu početka intervencije policije – to se neće dogoditi”, rekao je Bogdanović.

On je podsjetio da se i na skupštinskom odboru od ministra unutrašnjih poslova i direktora Uprave policije čulo kako se Krivokapić ponašao 5. septembra, što je po njegovim riječima, sasvim dovoljno poniženje za svakog zdravorazumnog građanina.

“Ako predstavnici Vlade misle da će njihova ćutnja doprinijeti tome da zaboravimo da su prije 15 dana na čelo državne institucije imenovali predstavnicu fašističkog pokreta Dveri, a da su svojim nečinjenjem doveli crnogorski sport na najniže grane u istoriji – to se neće dogoditi”, poručio je generalni sekretar DPS-a.

Ispred Demokratske partije socijalista Bogdanović je poručio da će ta partija nastaviti da insistira na ostavkama premijera Krivokapića, a naročito članova njegove Vlade Jelene Borovinić Bojović, Vesne Bratić i Olivere Injac. Takođe, konstatuje da je riječ o najnesposobnijem i najneodgovornijem kadru u ionako najgoroj vlasti koju je Crna Gora imala.

“Ostavke su bukvalno jedina stvar koju oni mogu učiniti u interesu države i svih njenih građana”, zaključio je na kraju Aleksandar Bogdanović.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije