Povežite se sa nama

Vijesti

ZBOG HAPŠENJA: Bošković i Đurović podnijeli krivičnu prijavu protiv Vukasa Radonjića

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Osnovni državni tužilac Vukas Radonjić neosnovano je, nezakonito i iz zle namjere naredio hapšenje policijskih rukovodilaca Aleksandra Boškovića i Saše Đurovića u slučaju “Belivuk i Miljković”, kako bi sebe u javnosti predstavio kao borca protiv organizovanog kriminala.

Prema nezvaničnim saznanjima Vijesti, to piše u krivičnoj prijavi koju su ti policajci podnijeli Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) protiv Radonjića, optuživši ga za zloupotrebu službenog položaja.

Zbog činjenice da su u tom slučaju označeni saradnicima Belivuka i Miljkovića, oni prijavom sumnjiče Radonjića da im je hapšenjam svjesno nacrtao metu i poigrao se sa ljudskim sudbinama.

Tužilac je Vijestima rekao da je i u tom predmetu “baš kao i u svakom drugom, postupao po Ustavu i zakonu”, onako kako se zakleo pred Tužilačkim savjetom kada je imenovan za državnog tužioca. Poručio je i da će se to dokazati.

Bošković i Đurović prijavom terete Radonjića da je, iako je znao da za to nema osnova, neosnovano naložio njihovo hapšenje zbog ukidanja zabrane ulaska u Crnu Goru optuženim beogradskim kriminalcima Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije