Povežite se sa nama

Vijesti

BOŽOVIĆ: Skupština da formira Anketni odbor koji bi se bavio aferom “Pandorini papiri”

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Skupština Crne Gore trebalo bi da formira Anketni odbor koji bi se bavio aferom “Pandorini papiri”, obzirom da je pri sadašnjem stanju teško očekivati da će tužilaštvo detaljnije ispitati ovaj slučaj, kazao je Portalu RTCG poslanik DF-a Milo Božović. On je naglasio da je DF spreman da pruži konkretan doprinos da ova afera bude riješena.

-Ukoliko tužilaštvo ne bude sprovelo adekvatnu istragu, što je, na žalost, veoma realno, parlament bi trebalo da formira Anketni odbor koji bi se bavio ovom aferom- rekao je Božović.

On je naglasio da je formiranje Anketnog odbor i ranije predlagano, prilikom otvaranja afera koje su se ticale samog vrha DPS vlasti.

-To je bio slučaj vezano za afere koje je pokrenuo Duško Knežević- istakao je Božović.

Specijalno državno tužilaštvo (SDT) Crne Gore formiralo je predmet povodom informacija Mreže za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) da su Đukanović i njegov sin Blažo 2012. godine sklopili tajne ugovore o upravljanju imovinom, skrivajući se iza komplikovane mreže povezanih kompanija iz Velike Britanije, Švajcarske, Paname i Britanskih Djevičanskih Ostrva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije