Connect with us

Vijesti

BRNABIĆ: ‘Hrvati su opsjednuti Vučićem i to je zastrašujuće. Ne mogu odlučiti je li on peder ili švaler’

Published

on

Brnabić je ove izjave dala nakon što je novinar Darko Hudelist u Nedjeljom u dva rekao da je Vučić prije 30 godina “imao djevojku Hrvaticu”, a da ta veza nije funkcionirala zato što je on Srbin

 1. Hrvatska javnost i političari nikako da s naslovnih strana skinu vijesti o predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Sada su upali i u vlastitu zamku, pa nikako da se dogovore sami sa sobom je li Vučić peder ili švaler. Opsjednutost je tolika da je istovremeno smiješna, tužna i zastrašujuća, poručila Ana Brnabić, predsjednica Vlade Srbije u emisiji Hit tvit.

Brnabić je komentirala kako hrvatski mediji “razvlače Vučića”.

– Nevjerojatno koliko se opsesivno bave Vučićem, zbog neke neuzvraćene ljubavi od prije 30 godina. To je smiješno i užasno tužno i zastrašujuće. Nije dovoljno što su mu ubili djeda, pradjeda, stričeve, to što su ustaše ubile veći dio njegove obitelji. To nije njima dovoljan razlog, nego su našli neku neuzvraćenu ljubav – rekla je premijerka.

Brnabić je ove izjave dala nakon što je novinar Darko Hudelist u Nedjeljom u dva rekao da je Vučić prije 30 godina “imao djevojku Hrvaticu”, a da ta veza nije funkcionirala zato što je on Srbin, te da zbog toga “Vučić vuče frustracije”.

2 Comments

2 Komentara

 1. RIR

  04.10.2021. at 18:51

  A.V. i Brnabic su ista skupina ,ali fale oboje na one parade,
  i to bi im bio jedini ponos…

 2. Anonim

  05.10.2021. at 18:02

  Ovoliko samoponiženja rijetko se može vidjeti. Bez dostojanstva, sa ozbiljnim zdravstvenim problemom, koji je, kažu, nemoguće liječiti, vlasti su građane uvele u stanje nekontrolisanog straha i mržnje. Oporavak će biti težak i dugotrajan. Želim da Srbija ozdravi i svoj život učini smislenim

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije