Povežite se sa nama

Vijesti

BULATOVIĆ: Direktori ANB-a i Uprave policije postavljeni suprotno zakonima

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Poslanik Demokratskog fronta Predrag Bulatović kazao je da je direktor Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) nezakonito postavljen.

On je kazao “da značajan broj poslanika smatra da su direktor Agencije za nacionalnu bezbjednost i direktor Uprave policije postavljeni suprotno zakonima”.

Direktor ANB-a je Dejan Vukšić, noslilac liste koalicije “Za budućnost Kotora” na lokalnim izborima održanim 30. avgusta 2020. godine. Direktor Uprave policije je Zoran Brđanin.

“Bez saglasnosti Skupštine. Ovdje je suština da li je ignorisana Skupština i da li je duh parlamentarnog nadzora zgažen…”, kazao je Bulatović na sjednici Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu.

Bulatović je ponovio da DF neće glasati za projekte Vlade i da postoji “kriza u državi i u parlamentu, ali manjeg obima”…

“I postoji kriza Vlade koja nema podršku većine…”, rekao je Bulatović.

Na sjednici se raspravlja o donošenju odluke o održavanju konsultativnog saslušanja povodom prikupljanja informacija i činjenica o postupanju i aktivnostima nadležnih organa vlasti u vezi pronevjere novca i falsifikovanje isprava u računovodstvu Skupštine u 26. sazivu. Takođe biće razmatran izvještaj o održanom Kontrolnom saslušanju vršioca dužnosti vrhovnog državnog tužioca povodom razmatranja posebnih izvještaja o radu, sa predlogom zaključaka.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije