Connect with us

Vijesti

ČANAK: Mislite li da će neko zaboraviti suzavce i šok-bombe

Published

on

Ne znam kako će dalje ići odnosi Srbije i Crne Gore, ali meni to ne djeluje kao bilo kakva najava dobrih odnosa, izjavio je u nedjelju za list Danas lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, koji se nalazi u Crnoj Gori.

„Oni će biti sve komplikovaniji jer se sve spustilo na nivo građanina. Da li mislite da će neko zaboraviti bacanje suzavca, šok-bombi i pucanje gumenim mjecima na narod“, upitao je Čanak.

Na pitanje o predlogu predsjednika Skupštine Srbije da Čanka treba uhapsiti jer je otišao da širi nemire po Crnoj Gori, Čanak ukazuje da Ivica Dačić ima pravo na svoje mišljenje, ali da njega treba uhapsiti prilikom ulaska u Crnu Goru i zabraniti mu ulazak zato što širi ideologiju koja je Crnu Goru dovela u poziciju da se ovo dešava.

„Ustoličenje Joanikijevo je potpuno sramotno. Doći vojnim helikompetom i s dugim cijevima, to nijedan pošten čovjek ne bi sebi dozvolio. Ne znam zašto je to Joanikije dozvolio i uradio“, pita se Čanak.

Upitan da li je SPC trebalo da odustane od ustoličenja ili je država trebalo da zabrani bilo kakva okupljanja, Čanak je konstatovao da je trebalo uraditi „bilo šta“.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije